TW Steel Horlogebandje CE4015 Wit 30mm

TW Steel Horlogebandje CE4015 Wit 30mm
 

    Opties

€69,00
 In winkelmandje

De originele vervangende witte TW Steel CEB4015 horlogeband gemaakt voor de TW Steel CE4015 CEO Tech, maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel CEO Tech en CEO Diver horloges met een 30 millimeter band. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer met een eveneens kalfslederen voering. Aan de band zit een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code CEB4015
Soort leer Kalfsleer
Voering Leer
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht Ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1451 Horlogeband Wit Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1451 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00

Hirsch Heavy Calf Horlogebandje 100M Water Resistant Zwart

Hirsch Heavy Calf is zo sterk en slijtvast als het topkwaliteit kalfsleer waar het van gemaakt is. Het horlogebandje is bestand tegen water en transpiratie en heeft een dikke vulling gemaakt van echte leervezels, waardoor de band uitermate geschikt is voor aan elk sporthorloge.

€59,90

Hirsch Baron Nijlkrokodillenleer Horlogebandje Bruin Mat

De Hirsch Baron is gemaakt van leer van de Afrikaanse Nijlkrokodil (Crocodylus Niloticus). Het leer is met de hand gesorteerd en vezeldiep in het vat geverfd. Het oppervlak van de karakteristieke rechthoekige schubben is zijdeachtig geborsteld voor een mooi mat oppervlak.

€189,00 €149,00