Marc Coblen 45mm Bezels

Op deze pagina vindt u al onze Marc Coblen Bezels (horlogeringen, lunettes) die gemaakt zijn voor Marc Coblen horloges met een diameter van 45 mm. Deze horloges hebben op de achterkant een code die begint met MC45... Staat er bij u MC42... klik dan hier, staat er MC50... klik dan hier.

De bezels van Marc Coblen (ze passen alleen op horloges van het merk Marc Coblen!) zijn makkelijk zelf te vervangen, door ze er op en af te draaien. Horlogebanden.com heeft de grootste collectie originele Marc Coblen bezels, die we tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. Ook hebben wij alle Marc Coblen horlogebanden.

U ziet de bezels op deze pagina standaard op volgorde van prijs, maar u kunt de selectie ook op alfabetische volgorde laten zien en zo de verschillende staal-kleuren bij elkaar zien. Klik voor alfabetische weergave hier.
Producten per pagina
Marc Coblen Bezel 45mm Rosé Staal Wit Keramiek - MCB45RCWHITE

Marc Coblen Bezel 45mm Rosé Staal Wit Keramiek - MCB45RCWHITE

Een Marc Coblen vervangende bezel (horlogering, lunette) van rosé goudkleurig gecoat roestvrij staal met een wit keramieke bovenlaag voor Marc Coblen horloges. De bezel is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€49,00 €3,50
Marc Coblen Bezel 45mm Rosé Staal Mat - MCB45R

Marc Coblen Bezel 45mm Rosé Staal Mat - MCB45R

Een Marc Coblen vervangende bezel (horlogering, lunette) van roestvrij staal met een matte rosé goudkleurige coating. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€28,00 €4,50
Producten per pagina