Horlogebandjes voor Horlogemerken

Een IWC Portugieser met een band die aan aan de kant van het horloge recht is.Bent u op zoek naar een nieuwe horlogeband voor uw Omega, Rolex, Breitling, Longines, TW Steel, Oris, Tissot, IWC, Panerai, etc. etc.? Het maakt niet uit voor welk merk u een horlogebandje nodig heeft: als u een horloge heeft waaraan een band past die een recht uiteinde heeft aan de kant waaraan het aan het horloge bevestigd wordt, kunt u elke band in de juiste maat die op Horlogebanden.com staat bestellen. Deze past gegarandeerd!

Grote Zwitserse Horlogemerken betrekken hun banden vrijwel allemaal van een enkele grote horlogebanden producenten: Hirsch. Zo komen bijvoorbeeld horlogebandjes van Breitling, Longines, Omega en Patek Philippe van Hirsch 

Een horlogebandje wordt doorgaans met een bandpen (pushpin) of een vaste (geschroefde) pen aan een horloge bevestigd. De kant waar de pen door de band gaat is meestal recht en kan tussen de aanzetten van de kast (de uitsteeksels waartussen de band zit) worden gestoken. Door de bandpennen tussen de gaten van de aanzetten te klemmen blijft de band vast zitten.

Alle horlogebanden op Horlogebanden.com hebben dit rechte uiteinde en zijn dus geschikt voor alle merken horloges. Merken vragen vaak tientallen tot honderden euro's extra voor hun merk aan de binnenkant van de band, terwijl dezelfde band - of een die er erg op lijkt - van dezelfde leverancier tegen een veel lager tarief te krijgen is. Als u op Horlogebanden.com een band uitzoekt die naar uw smaak de juiste is en u houdt rekening met de juiste maat, kunt u ook nog eens de gesp van uw oude merkband overzetten en is het horloge weer helemaal af.


Mocht de band onverhoopt toch niet passen, kunt u deze altijd ruilen of retourneren en uw geld terug krijgen. Horlogebanden.com is officieel dealer van alle merken horlogebanden die we aanbieden, dus u heeft bij ons volledige garantie.

Wij voeren alle maten (even en oneven) en van de even maten hebben wij overzichtspagina's: 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16, mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm, 24 mm, 26 mm, 28 mm en 30 mm.

Let op: deze tekst is geschreven voor en door Horlogebanden.com - kopiŽren is verboden.