19mm DW Dapper Horlogebandjes

Horlogebanden.com is officieel verkooppunt van vervangende Daniel Wellington horlogebanden. We voeren de volledige collectie horlogebanden van Daniel Wellington en leveren deze uit eigen voorraad - de banden worden op weekdagen binnen 24 uur verzonden.

Om er achter te komen welke breedtemaat horlogebandje u nodig heeft, kun tu op de achterkant van uw Daniel Wellington horloge kijken. Daar staat naast het type (Classy, Classic, Dapper of Grace) ook een code van 5 tekens. Na de eerste letter volgen twee cijfers, die overeenkomen met de breedtemaat van de kast van uw horloge. Staat hier '40', dan heeft u een 20mm horlogebandje nodig, staat hier '38', dan heeft u een 19mm horlogebandje nodig, bij '36' heeft u een 18mm bandje nodig, bij '34' heeft u een 17mm bandje nodig en bij '26' een 13mm horlogebandje. Op deze pagina vindt u de 19 millimeter brede horlogebanden voor de Daniel Wellington Dapper modellen met een horlogekast diameter van 38 millimeter.

Bandjes van Daniel Wellington zijn (zolang de breedtemaat de juiste is) onderling uitwisselbaar; u kunt dus ook een andere kleur of ander materiaal nemen.
Producten per pagina
Producten per pagina