TW Steel CEO Goliath Horlogebandje CE3008 Bruin 30mm

TW Steel CEO Goliath Horlogebandje CE3008 Bruin 30mm
 

    Opties

€34,00 €63,00
 In winkelmandje

De originele vervangende bruine TW Steel CEB3008 horlogeband gemaakt voor de TW Steel CE3008 (CEO Goliath), maar ook zeer geschikt voor alle TW Steel horloges met een 30 millimeter band. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer met een eveneens kalfslederen voering. Aan de band zit een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code CEB3008
Soort leer kalfsleer
Voering leer
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Marc Coblen Bezel 42mm Zwart Staal Roze Stenen - MCB42B209

Een 42mm Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition vervangende bezel (horlogering, lunette) van zwart gecoat roestvrij staal met roze stenen. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€49,00 €4,95

Marc Coblen Bezel 42mm Rosé Staal Rode Stenen - MCB42R227

Een 42mm Marc Coblen en TW Steel Marc Coblen Edition vervangende bezel (horlogering, lunette) van rosé gecoat roestvrij staal met rode stenen. De horlogering is eenvoudig zelf te vervangen door deze er eenvoudigweg op te draaien.

€49,00 €4,95

Michael Kors MK2351 Horlogeband Goud Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2351 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00