TW Steel Goliath Horlogebandje TW108, TW110, TW114 - Zwart Rubber 30mm

TW Steel Goliath Horlogebandje TW108, TW110, TW114 - Zwart Rubber 30mm
 

    Opties

€30,00 €44,00
 In winkelmandje

De originele vervangende 30 millimeter brede zwart rubberen TW Steel TWB98 horlogeband met goudkleurig stalen gesp voor TW Steel Goliath horloges met een kastbreedte van 42 millimeter: TW108, TW110 en TW114. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

De voornoemde horloges komen standaard aan een lederen band, die in veel gevallen niet meer leverbaar is. Deze rubberen horlogeband is daarvoor een mooi en sportief alternatief. Dit horlogebandje is gemaakt van soepel silicone rubber. Het is 21 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten). Aan de band zit een originele goudkleurig roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code TWB98
Structuur glad, groeven
Lengte excl. gesp 210 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/130 mm
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting 24 mm
Waterdicht ja
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Hirsch Princess Horlogebandje Alligatorgrain Zalmroze

De Princess is een horlogebandje met een hoog feminien gehalte, gemaakt van het fijnste Italiaanse kalfsleer, met een natuurgetrouwe alligatorprint en semi-mat oppervlak met gedetailleerde tweekleurige afwerking
€42,00 €25,00