Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS

Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS
Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS Hirsch Vouwsluiting voor Horlogebanden - RVS

    Opties

€34,95
 In winkelmandje

Een solide roestvrijstalen vouwsluiting voor aan een universele horlogeband, ter vervanging van de normale gesp, gemaakt door het Oostenrijkse kwaliteits horlogebanden-merk Hirsch.

De vouwsluiting is te bestellen in staal, goudkleurig gecoat staal, rose-goudkleurig gecoat staal en mat zwart gecoat staal, in diverse maten. Op de bovenkant staat het logo van Hirsch. Deze vouwsluiting past aan iedere normale lederen en rubberen horlogeband.

Let u er bij uw bestelling op dat de afmeting van deze sluiting de breedte van uw horlogeband aan de gespkant moet hebben? In veel gevallen is een horlogeband aan de gespkant smaller dan aan de horlogekant, het is belangrijk dat u dit goed nameet. Voor het gemak staat bij alle Hirsch horlogebanden op onze website bij elke horlogeband een tabel met daarin ook de breedte van de band bij de gesp.

Code BC1009
Type sluiting vouwsluiting
Materiaal sluiting roestvrij staal
Waterdicht ja

Aanbevolen producten

Diesel DZ7303 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ7303 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€44,00

Fossil ES4593 Horlogeband Bruin Multicolor Leer

De originele horlogeband van Fossil voor het horloge met kastnummer ES4593 (het kastnummer van uw Fossil kunt u vinden op de achterkant van uw horloge, het begint met twee letters en daarna 4 cijfers)

€35,00