Daniel Wellington Horlogebanden

Horlogebanden.com is officieel verkooppunt van vervangende Daniel Wellington horlogebanden. We voeren de volledige collectie horlogebanden van Daniel Wellington en leveren deze uit eigen voorraad - de banden worden op weekdagen binnen 24 uur verzonden.

Om er achter te komen welke breedtemaat horlogebandje u nodig heeft, kunt u op de achterkant van uw Daniel Wellington horloge kijken. Daar staat naast het type (Classy, Classic, Dapper of Grace) ook een code van 5 tekens. Na de eerste letter volgen twee cijfers, die overeenkomen met de breedtemaat van de kast van uw horloge. Staat hier '40', dan heeft u een 20mm horlogebandje nodig, staat hier '38', dan heeft u een 19mm horlogebandje nodig, staat hier '36', dan heeft u een 18mm horlogebandje nodig, bij '34' heeft u een 17mm bandje nodig, bij '32' een 14mm horlogebandje, bij '28' een 12mm horlogebandje en bij '26' een 13mm horlogebandje.

Bandjes van Daniel Wellington zijn (zolang de breedtemaat de juiste is) onderling uitwisselbaar; u kunt dus ook een andere kleur of ander materiaal nemen.
Producten per pagina
Producten per pagina