TW Steel Goliath Horlogebandje TW119 - Wit Kroko Kalfsleer 30mm

TW Steel Goliath Horlogebandje TW119 - Wit Kroko Kalfsleer 30mm
 

    Opties

€47,00
 In winkelmandje

De originele vervangende witte TW Steel horlogeband (ref. TWB85) met wit stiksel, krokoprint en stalen studs (popnagels), geschikt voor alle TW Steel horloges met een 30 millimeter band, en in het bijzonder voor de TW Steel Goliath TW119 (TW119W) modellen. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Dit horlogebandje is gemaakt van kalfsleer, dat helemaal doorstikt is, en heeft een eveneens kalfslederen voering. Het is 21 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten). Aan de band zit een originele roestvrijstalen TW Steel gesp.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Omdat leer een natuurproduct is, kan de nerf en kleur per bandje licht afwijken. Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code TWB85
Soort leer kalfsleer
Structuur licht generfd
Voering leer
Lengte excl. gesp 210 mm
Lengte gesp-/gatenkant 80/130 mm
Dikte horlogekant/punt 5/4 mm
Gevuld nee
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Breedte bij sluiting -6 mm
Waterdicht nee
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ1492 Horlogeband Zwart Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1492. De band is gemaakt van zwart leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Diesel DZ1735 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ1735. De band is gemaakt van bruin leer en komt met een originele Diesel gesp.

€38,50

Groen NATO Horlogebandje Nylon

Deze NATO band van het Nederlandse merk Superstrap is gemaakt van sterk geweven nylon. De uiteinden zijn door middel van laser gesealed waardoor de horlogeband geen ruwe of rafelige randen heeft en de RVS gesp en bandhouders zijn voor extra stevigheid doorgestikt.

€14,00