TW Steel Horlogebandje CE4008 CEO Tech 44mm - Zwart Leer, Rood Stiksel 30mm

TW Steel Horlogebandje CE4008 CEO Tech 44mm - Zwart Leer, Rood Stiksel 30mm
 

    Opties

€74,00
 In winkelmandje

De originele vervangende zwarte TW Steel horlogeband (referentie CEB4008) van Italiaans kalfsleer met krokoprint en rood stiksel, geschikt voor alle TW Steel CEO Tech en Diver horloges met een 44 millimeter kast, en de CE4008 CEO Tech in het bijzonder (het past niet aan de CE4009!) Dit horlogebandje is gemaakt van soepel kalfsleer met een eveneens kalfslederen voering.

De horlogeband is 30 millimeter breed aan de kast en 18 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten) . Aan de band zit een originele zwarte roestvrijstalen TW Steel gesp. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.

Merk TW Steel
Code CEB4008
Soort leer kalfsleer
Structuur krokodillen nerf
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 180 mm
Lengte gesp-/gatenkant 65/115 mm
Dikte horlogekant/punt 7/4 mm
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Michael Kors MK2471 Horlogeband Roze Leer

De originele horlogeband van Michael Kors voor het horloge met kastnummer MK2471 (het kastnummer van uw Michael Kors kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "MK" en daarna 4 cijfers)

€52,00