TW Steel Horlogebandje CE4006 Kelly Rowland 44mm

TW Steel Horlogebandje CE4006 Kelly Rowland 44mm
 

    Opties

  1. Niet voorradig
€87,00
De originele vervangende roze TW Steel horlogeband (referentie CEB4006) van Italiaans kalfsleer met krokoprint, geschikt voor alle TW Steel CEO Tech en CEO Diver horloges met een 44 millimeter kast, en de CE4006 CEO Tech Kelly Rowland met 44 millimeter brede kast in het bijzonder. Dit horlogebandje is gemaakt van soepel kalfsleer met een eveneens kalfslederen voering.

De horlogeband is 30 millimeter breed aan de kast en 19,5 centimeter lang (zonder de gesp meegemeten) . Aan de band zit een originele PVD rosegouden roestvrijstalen TW Steel gesp. Als u de maat van uw horlogebandje niet zeker weet, leest u dan hier hoe u deze makkelijk zelf kunt opmeten.

Wij zijn officieel verkooppunt van TW Steel horlogebandjes. Zoals bij al onze horlogebanden, krijgt u bij dit horlogebandje twee A-kwaliteit roestvrijstalen bandpennen gratis, om uw band optimaal aan uw horloge te kunnen bevestigen.

* Het bandje op de foto dient als voorbeeld en kan van een bandje met een andere breedte zijn gemaakt.
Merk TW Steel
Code CEB4006
Soort leer kalfsleer
Structuur krokodillen nerf
Voering kalfsleer
Lengte excl. gesp 195 mm
Lengte gesp-/gatenkant 75/120 mm
Dikte horlogekant/punt 7/4 mm
Gevuld ja
Type sluiting gesp
Materiaal sluiting roestvrij staal
Land van herkomst Nederland
Handgemaakt nee

Aanbevolen producten

Diesel DZ4443 Horlogeband Bruin Leer

De originele horlogeband van Diesel voor het horloge met kastnummer DZ4443 (het kastnummer van uw Diesel kunt u vinden op de achterkant van uw horloge. Het begint altijd met "DZ" en daarna 4 cijfers)

€42,00